КАК ДА ПРАЗНУВАШ РОЖДЕН ДЕН НА ПОКРИВА НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

Докато някои си мечтаят да се качат на сцената на Народния театър, аз исках да се кача на покрива му. Винаги съм си мислила, че ако това се случи, ще е или за да ми предложат брак там, или за да се метна, че не са ми го предложили. Не и за да чествам своя четвърт век.

НА МОЯТА СЦЕНА - МАСАТА

След като мечтите ми да посрещна своите 25 на върха на „Емпайър Стейт“ или „Бурж Халифа“ се отложиха за някоя друга кръгла и по-богата годишнина, останаха само вариантите с покривите на случайна панелка в „Банишора“ и на Народния театър. Защо избрах Народния ли – защото там, освен вкусна храна и пивко вино, звездите наистина са по-близо.

ГОТОВА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 25

Аз, главната героиня на вечерта, и моите 3 приятелки, които режисираха чудното ми празненство, толкова се главозамаяхме от обстановката, че без малко да започнем да раздаваме автографи на непознати хора. Тръпка си е да минеш през служебния вход с букети в ръце, портиерът да те съпроводи до асансьора, да си пооправиш червилото на огромното огледало в него, после да потропаш с обувки по коридорите, по които са вървели и продължават да вървят звездите, да подишаш от техния въздух и да почнеш да си представяш името си на Алеята на славата в Холивуд.
Влизайки в самия ресторант, без малко да се поклоня, ама се опомних навреме. 

СЪС ЗВЕЗДИТЕ ОТ МОЯТА ТРУПА

Менюто им не е просто списък, а цял културен афиш. Там салатите не носят имена на георграфски области, римски императори и италиански мафиоти, а на постановките от програмата на театъра. Така разбрахме, че руколата прави „Идеалният мъж“ наистина идеален, а „Животът е прекрасен“ предимно заради дресинга.

ТАКА ИЗГЛЕЖДА "ИДЕАЛНИЯТ МЪЖ"


АФИШЪТ НА НАРОДНИЯ В ЧИНИИ

Въпреки че в ресторанта наистина имаше звездно присъствие, и то не само по стените, където висят снимките на актьорите от трупата на Народния театър, и ние се порадвахме на специалното отношение на шеф готвача и редовното внимание на персонала – лукс, който на много други места не се полага на простосмъртните.

КОГАТО НЯМАШ ТОРТА, ТЕ ИМАТ МУС ОТ ШОКОЛАД СЪС СУПА ОТ ЛИМОНЧЕЛО


И БАДЕМОВ ТАРТ

В края на вечерта аз наистина получих своите аплодисменти, че даже бях викната на бис, защото поизбързах малко със свещите.

СЛЕД УСПЕШНО "ПРЕДСТАВЛЕНИЕ" НА МАСАТА

И така, аз направих 25, ами вие какво направихте? Каквото и да е то, отпразнувайте го на покрива на Народния театър


P.S. За повече информация какво да гледате в Народния театър, вижте тук - https://nationaltheatre.bg/bg/programa.

А за повече информация какво да вечеряте там - https://www.facebook.com/therestaurantnationaltheatre/.

Коментари

Популярни публикации